Translate

понедельник, 9 декабря 2013 г.

Модуль 2 "Інтел"

Даний модуль був призначений для того,щоб кожен з слухачів зробив для себе висновки, що він зможе робити з проектами,чому навчить дітей і як саме він це зробить;як саме вдосконалить процес навчання учнів.Модуль 2 познайомив нас із такими важливими моментами для створення проектів,як визначення теми - назви проекту,ключового питання,тематичного питання та змістового.А також навчив нас створювати публікації,в яких ми чітко і ясно змогли вмістити і донести інформацію для тих,хто буде брати участь у створенні проекту.
Мій емоційний стан - стан задоволення.Аже мені вдалося опанувати цими важливими операціями,які є підгрунтям для подальшої роботи.

2 комментария:

  1. Якщо ви хочете, щоб з вами спілкувалися (а блоги ми пишемо для спілкування), то варто було б докладно описати ваші запитання, і ви б знайшли серед читачів своїх однодумців, які б вам допомогли

    ОтветитьУдалить
  2. По-перше, хочеться привітати вас,Яно! Ви вступили в такий проект як Інтел, він дасть вам багато перспектив у майбутньому! По-друге,судячи по запису, ви задовелені своєю роботую, це є дуже добре. Проте вам би не заважало розповісти про свій проект, хоча б тему викласти або ключове питання. Впевнена, ви б знайшли однодумців ( як про це сказано було у коментаії вище)

    ОтветитьУдалить